بد شدم

آموزش طرز تهیه طرز تهیه آش شله قلمکار خوشمزه و نذری

آش شله قلمکار مشهدی , طرز تهیه آش شله قلمکار گیلان , دستور پخت آش شله قلمکار تبریزی

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شله قلمکار مقوی و خوشمزه

مواد لازم آش شوله قلمکار

«« گوشت بدون استخوان :: نیم کیلو »»

«« سبزی :: جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید »»

«« نخود و لوبیاچیتی :: از هرکدام یک فنجان »»

«« برنج :: یک فنجان »»

«« پیاز متوسط :: ۴ عدد »»

«« روغن :: نصف فنجان »»

«« نعناع داغ :: به مقدار لازم »»

«« نمک و فلفل :: به اندازه دلخواه »»

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , دستور پخت آش رشته

آش شله قلمکار مشهدی , طرز تهیه آش شله قلمکار گیلان , دستور پخت آش شله قلمکار تبریزی

طرز تهیه آش شله قلمکار

حبوبات را یک روز قبل شسته و خیس کنید. سپس آنها را بپزید. پیاز را خلال کرده و آن را کمی سرخ کنید. گوشت را قطعه قطعه کرده با پیاز کمی تفت دهید و با ۳ لیوان آب داغ بگذارید تا کاملاً پخته شود.
بعد از پخته شدن گوشت آن را با گوشتکوب خوب بکوبید تا له شود و دوباره آن را به آش که حبوبات ، نمک ، فلفل ، برنج و سبزی خرد شده را هم به آن اضافه کرده اید، بیفزایید و مرتب به هم بزنید تا آش ته نگیرد و جا بیفتد. پس از آماده شدن آش، آن را در ظرف بزرگی کشیده و روی آن را با نعناع داغ تزئین کنید

آش دوغ , طرز تهیه آش دوغ , دستور پخت آش دوغ

آش شله قلمکار

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی