زیتون پرورده
زیتون پرورده
زیتون پرورده از چاشنی های معروف ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم و مزه بسیار مطبوعی دارد ، برای بدن بسیار مفید می باشد. در این مطلب به ساده ترین شکل ممکن آموزش طرز تهیه زیتون پرورده خانگی را برای شما آماده کرده ایم ، با ما همراه باشید.
مواد لازم
زیتون بدون هسته →•← ۵۰۰ گرم
مغز گردو →•← ۳۰۰ گرم
رب انار →•← ۲ پیمانه
پودر نعناع →•← ۱ قاشق غذاخوری
پودر آویشن →•← ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو →•← ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون →•← ۲ قاشق غذاخوری
دانه انار خشک شده →•← ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه زیتون پرورده
برای تهیه زیتون پرورده باید زیتون ساده تهیه کنیم که اگر در دسترس نبود می توانیم از زیتون شور یا ترش استفاده کنیم. برای از بین بردن طعم شوری یا ترشی زیتون آنرا به مدت زمان یک ساعت در یک ظرف پر از آب می ریزیم تا کاملا خیس بخورد.
یک ساعت کافی است و نباید بیشتر از یک ساعت زیتون ها را بخیسانیم. زیتون ها را آبکشی می کنیم و در یک ظرف بزرگ می ریزیم. رب انار ، آبلیمو و گردوی چرخ شده را به زیتون ها اضافه می کنیم و مواد را خوب می سابیم.
در مرحله بعد نعناع خشک و آویشن ، روغن زیتون و دانه انار خشک را اضافه می کنیم و خوب با مواد مخلوط می کنیم. حالا زیتون پرورده را در یخچال قرار میدهیم تا خنک و آماده سرو شود. برای روشن تر شدن رنگ زیتون پرورده باید کمی گردو بیشتر بریزیم.
- ۹۶/۱۱/۱۷
- ۴۳۴ نمایش