بد شدم

آموزش طرز تهیه آش رشته مجلسی تهرانی خوشمزه نذری

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , دستور پخت آش رشته

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش رشته مجلسی و خوشمزه

سوپ جو قرمز , طرز تهیه سوپ جو قرمز , دستور پخت سوپ جو قرمز

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , ash reshteh

مواد لازم برای آش رشته

«« لوبیا چیتی :: 1 لیوان »»

«« نخود :: 1 لیوان »»

«« عدس :: 1 لیوان »»

«« لوبیا سفید :: 1 لیوان »»

«« آرد گندم :: 1 قاشق غذاخوری »»

«« رشته آش :: 600 گرم »»

«« پیاز داغ :: 1 لیوان »»

«« سیر داغ :: 1/2 لیوان »»

«« نعنا داغ :: به مقدار لازم برای تزیین »»

«« کشک :: 1 کیلو گرم »»

«« سبزی آش (تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید ، اسفناج) :: 2 کیلو گرم  »»

آش دوغ , طرز تهیه آش دوغ , دستور پخت آش دوغ

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , Ha vaji

طرز تهیه آش رشته

حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید. پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید. نخود ، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید. یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد. در آش نمک نریزید چون معمولاً هم رشته و هم کشک به قدر کافی نمک دارد.

سوپ ورمیشل , سوپ ورمیشل مجلسی , سوپ ورمیشل خوشمزه

آش رشته

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۵/۰۳/۲۱
  • ۱۲۶ نمایش
  • حبیب نادری

آش رشته

دستور پخت آش رشته

طرز تهیه آش رشته

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی