خورش قیمه مجلسی
آموزش کامل طرز تهیه خورش قیمه مجلسی خوشمزه
آموزش آشپزی پخت قیمه سیب زمینی جا افتاده و خوشمزه
مواد لازم خورش قیمه مجلسی :
گوشت خورشتی : 250 گرم
پیاز : 2 عدد
سیب زمینی : 400 گرم
لپه : 200 گرم
لیمو عمانی : 5 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
روش تهیه خورش قیمه خوشمزه :
پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در موقع تفت دادن به مقدار کافی فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنید. همین که رنگ گوشت عوض شد، مقداری آب روی آن بریزید و بگذاریید با شعله ملایم بپزد.
بعد از یک ساعت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید. سپس حرارت شعله را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت خورش ، نمک و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. وقتی خورش به روغن افتاد و مواد خورش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنید.
سیب زمینی ها را پوست بکنید و خلال کنید و با روغن داغ در ماهیتابه سرخ کنید. بعد از اینکه خورش را در ظرف کشیدید، سیب زمینی های سرخ شده را روی آن بریزید ( یا می توانید قبل از ریختن خورش در ظرف ، سیب زمینی ها را در آن بریزید و هم بزنید ).در صورت تمایل می توانید.
مقدار خیلی کم هم دارچین روی ظرف خورش بریزید که البته بستگی به ذائقه شما دارد. همچنین می توانید برای تزئین خورش در میهمانی ها ، مقداری از سیب زمینی را مطابق تصویر بالا به صورت گل ببرید و سرخ کنید.امیدواریم با تهیه این غذای بسیار خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
آموزش کامل طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی خوشمزه
- ۹۵/۰۱/۲۴
- ۲۹۱ نمایش