بد شدم

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ

دوشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۳۳ ق.ظ

دستور طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

مواد لازم خورشت فسنجان با مرغ

ران مرغ :¤: 600 گرم

پیاز :¤: یک عدد

رب انار :¤: یک فنجان

گردو :¤: 300 گرم

نمک و فلفل :¤: به میزان لازم

شکر :¤: 3 الی 5 قاشق غذاخوری

خورشت فسنجان با مرغ,طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ,دستور پخت خورشت فسنجان با مرغ

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ

ابتدا مرغ را داخل یک قابلمه می ریزیم و آنقدر آب میریزیم که سه انگشت بالاتر از سطح مرغ های آب باشد. سپس یک پیاز و کمی نمک داخل قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم مرغ کاملا بپزد طوری که فقط سه لیوان آب مرغ در قابلمه باقی بماند.

سپس آب مرغ را برای تهیه خورش فسنجان جدا می کنیم. یک کاسه ماست خوری سر پر گردوی دو بار چرخ شده ، یک فنجان رب انار و حدود 3 الی 5 قاشق غذاخوری شکر را به آب مرغ اضافه می‌کنیم.

در قابلمه را گذاشته و آنرا را روی حرارت کم می‌گذاریم و هر نیم ساعت خورش فسنجان را هم می پزنیم. بعد از 4 الی 5 ساعت خورش سفت می‌شود و روغن می‌اندازد.

مرغ های پخته شده را که کنار گذاشته ایم در خورش می ریزیم. می گذاریم خورش یک الی دو ساعت دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد.

خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,دستور پخت خورش قیمه

خورش فسنجان

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۶/۰۳/۲۲
  • ۱۸۳ نمایش
  • حبیب نادری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی