آموزش کامل طرز تهیه خمیر پیتزا خوشمزه خانگی و ساده در منزل
آموزش کامل طرز تهیه خمیر پیتزا خوشمزه خانگی و ساده در منزل
آموزش آشپزی و دستور تهیه خمیر پیتزا خوشمزه
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا
″″ آرد سفید :•: 350 گرم ″″
″″ روغن مایع :•: 3 قاشق غذا خوری ″″
″″ شکر :•: 1 قاشق چایخوری ″″
″″ مخمر فوری :•: دو قاشق مرباخوری ″″
″″ آب یا شیر گرم :•: یک پیمانه ″″
″″ نمک :•: یک قاشق چایخوری ″″
آموزش آشپزی و دستور تهیه خمیر پیتزا خوشمزه
طرز تهیه خمیر پیتزا
رعایت اندازه های داده شده در تهیه خمیر بسیار مهم هست ، پس سعی کنید دقیق اندازه گیری کنید. مخمر رو باید 15 دقیقه در ظرفی در بسته درون آب گرم بگذارید تا حجمش دو برابر بشه. اگر دو برابر نشد و اصطلاحا عمل نیامد مخمر شما خراب است و قابل استفاده نیست.
آرد و نمک و شکر را با هم الک می کنیم و روغن را به مخلوط اضافه می کنیم. مخمری را که عمل کرده بود اضافه می کنیم و آبی یا شیری را که از قبل گرم کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم.
البته گرمای آب یا شیر باید به قدری باشد که دست را نسوزاند. حدود 50 تا 60 درجه کافی است. در این مرحله که آب یا شیر را کم کم اضافه میکنید، باید با یک دست مخلوط را هم بزنیند، چرا که مقدار آب یا شیری که استفاده میشود به آرد بستگی دارد و ثابت نیست.
دستور پخت نان پیتزا
آب یا شیر را آنقدر اضافه کنیدن که چسبندگی اش از بین برود و به دست بچسبد. برای اطمینان بهتر است اول یک پیمانه آب را بریزید و مخلوط کنین و اگر کم بود بقیه را قاشق قاشق اضافه کنید. بعد خمیر را روی سطح صافی بگذارید و ورز دهید.
هروقت هم خمیر چسبنده شد میتونید کمی آرد بپاشید. بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر لطیف و نرم و کش داری بدست میاید. خمیر را در ظرف چرب شده ای بذارید و رویش را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم قرار بدهید تا ور بیاید و حجمش دو برابر شود.
برای اینکه خمیر ترد تری داشته باشید بهتر است آنرا در یخچال بگذارید تا به آرامی ور بیاید ، اکثر فست فودها هم خمیر پیتزا را از شب قبل آماده می کنند. استفاده از شیر بجای آب باعث می شود طعم
مطبوع تری داشته باشید.
آموزش کامل طرز تهیه خمیر پیتزا خوشمزه خانگی و ساده در منزل
- ۹۵/۰۵/۱۸
- ۵۱۲ نمایش