آموزش کامل طرز تهیه نان خرمایی مغز دار خوشمزه در منزل
آموزش کامل طرز تهیه نان خرمایی مغز دار خوشمزه در منزل
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه نان خرمایی خوشمزه سنتی
مواد لازم نان خرمایی
آرد سفید :•: 500گرم
کره ی گیاهی :•: 250 گرم
ماست :•: 250 گرم
نمک :•: 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر :•: 1 قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته :•: 500 گرم
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد :•: از هر کدام 2 قاشق غذاخوری
دارچین :•: 1 قاشق چای خوری
زعفران آب شده :•: 1 قاشق مرباخوری
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه نان خرمایی خوشمزه سنتی
طرز تهیه نان خرمایی
ابتدا خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید. کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید. آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.خمیر را خوب ورز دهید.
خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید. بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.
شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.
آموزش کامل طرز تهیه نان خرمایی مغز دار خوشمزه در منزل
- ۹۵/۰۴/۲۲
- ۳۰۲ نمایش