آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه با هویج و سبزیجات
آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه با هویج و سبزیجات
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر در منزل
مواد لازم ترشی بادمجان شکم پر
بادمجان قلمی :•: 1 کیلوگرم
سرکه :•: به مقدار لازم
سیر :•: 250 گرم
هویج :•: 200 گرم
سبزی ترشی :•: به مقدار لازم
فلفل سبز :•: 50 گرم
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر در منزل
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر
ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل، هویج، سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم.
بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم.
بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اضافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادمجان ها باشد ، در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.
آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه با هویج و سبزیجات
- ۹۵/۰۴/۲۲
- ۲۸۱ نمایش