آموزش طرز تهیه کیک یزدی یا فنجانی اصل یزد خانگی و خوشمزه
يكشنبه, ۲۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۳۳ ب.ظ
آموزش طرز تهیه کیک یزدی یا فنجانی اصل یزد خانگی و خوشمزه
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک یزدی اصل و خوشمزه در منزل
مواد لازم برای کیک فنجانی
تخم مرغ :•: 2 عدد
وانیل :•: 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین :•: 1 قاشق چای خوری
هل :•: مقداری
شکر :•: 150 گرم
آرد :•: 300 گرم
روغن مایع :•: 150 گرم
ماست :•: 100 گرم
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک یزدی اصل و خوشمزه در منزل
طرز تهیه کیک یزدی
همه مواد را به جز آرد با هم به خوبی به وسیله ی هم زن برقی مخلوط می کنیم تا پف کرده و سفت شود بعد از آن آرد را الک می کنیم و آرام آرام به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا گلوله نشود.
خمیر را درون قیف می ریزیم و کاغذ شیرینی چرب شده را داخل کاسه های مخصوص کیک می گذاریم و از مایع درون ان می ریزیم. بعد از اتمام کار کیک ها را درون فر با درجه حرارت 280 سانتی گراد می چینیم تا کیک ها پف کرده و روی آنها قهوه ای شود.
آموزش طرز تهیه کیک یزدی یا فنجانی اصل یزد خانگی و خوشمزه
- ۹۵/۰۴/۲۰
- ۲۶۴ نمایش