بد شدم

آموزش کامل طرز تهیه کوفته ترکی خوشمزه استانبولی ترکیه ای

کوفته ترکی , طرز تهیه کوفته ترکیه ای , کوفته استانبولی خوشمزه با پیاز

آموزش آشپزی و دستور تهیه کوفته ترکیه ای خوشمزه

مواد لازم کوفته ترکی

شیر :•: ¼ پیمانه

¦ نان سبوس دار :•: 3 برش ¦←

¦ گوشت چرخ کرده :•: 675 گرم ¦←

¦ پیازچه ساتوری شده :•: 3 عدد ¦←

¦ سیر ریز خرد شده :•: 2 حبه کوچک ¦←

جعفری تازه ساتوری شده :•: 2 قاشق غذاخوری

¦ تخم مرغ بزرگ :•: 1 عدد ¦←

¦ نمک و فلفل :•: به میزان لازم ¦←

کوکوی آرد نخودچی , کوکوی ارد نخودچی , کوکوی نخودچی

کوفته ترکی , طرز تهیه کوفته ترکیه ای , کوفته استانبولی خوشمزه با پیاز

طرز تهیه کوفته ترکی

نان ها را داخل دستگاه غذا ساز می ریزیم و با درجه pulse می زنیم تا خرد شوند. در یک کاسه کوچک، شیر و خرده های نان را با هم مخلوط می کنیم و 5 دقیقه آن را کنار می گذاریم. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیازچه، سیر، جعفری، تخم مرغ و ½ قاشق چایخوری نمک، ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و مخلوط نان و شیر را می ریزیم و آنها را با چنگال کاملاً مخلوط می کنیم.

پس از اینکه مخلوط مواد به حالت خمیر در آمد، از آن با دست بر می داریم و گلوله های کوچک درست می کنیم و کوفته های گوشتی را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می دهیم تا قهوه ای شوند. اگر بخواهیم کوفته ترکی را فریز کنیم ، سینی فر که کوفته ها را روی آن چیدیم برای یک ساعت داخل فریزر می گذاریم و پس از آن، سینی کوفته ها را از فریزر خارج کرده، کوفته ها را داخل کیسه فریزر می ریزیم و داخل فریزر نگهداری می کنیم. بیش از سه ماه می توان این گوشت ها را در فریزر نگه داری کرد.

طرز تهیه کوفته قلقلی , کوفته قلقلی خوشمزه , کوفته قلقلی با گوشت

آموزش کامل طرز تهیه کوفته ترکی خوشمزه استانبولی ترکیه ای

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۵/۰۴/۱۵
  • ۳۴۰ نمایش
  • حبیب نادری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی