بد شدم

آموزش طرز تهیه رولت فرانسوی خوشمزه و مقوی برای صبحانه

رولت فرانسوی , طرز تهیه رولت فرانسوی , دستور تهیه رولت فرانسوی صبحانه

آموزش آشپزی و دستور تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

مواد لازم برای رولت فرانسوی

« نان تست یا نان ساندویچ : به تعداد لازم »

« تخم مرغ : 2 عدد »

« شیر : 3 قاشق غذاخوری »

« شکر : 1/3 پیمانه »

« کره : 200 گرم »

« آرد سوخاری : 1 قاشق غذا خوری »

پاستا آلفردو , طرز تهیه پاستا , دستور پخت و مواد لازم پاستا با سس

رولت فرانسوی , طرز تهیه رولت فرانسوی , دستور تهیه رولت فرانسوی صبحانه

آموزش آشپزی و دستور تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

مواد لازم برای داخل رولت ها

« پنیر خامه ای »

« مربای آلبالو »

« سیب خرد شده »

« کره بادام زمینی »

« موز حلقه شده »

سوپ جو سفید , طرز تهیه سوپ جو سفید , دستور پخت سوپ جو سفید

رولت فرانسوی , طرز تهیه رولت فرانسوی , دستور تهیه رولت فرانسوی صبحانه

آموزش آشپزی و دستور تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی

ابتدا نان های تست را با برش دادن و با جدا کردن گوشه ها آنها را به شکل مربع درآورید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید. پنیر و بقیه مواد لازم برای داخل رولت ها را در یک گوشه از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید. تخم مرغ ها را خوب زده و شیر را به ان اضافه می کنیم.

رولت های پر شده را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهی تابه سرخ کنید. بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلطانید و در ظرف مورد نظر بچینید. در صورت دلخواه می توانید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری اضافه کنید.

فرنی سیب , طرز تهیه فرنی سیب , دستور تهیه فرنی سیب

آموزش طرز تهیه رولت فرانسوی خوشمزه و مقوی برای صبحانه

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۵/۰۴/۱۰
  • ۲۴۱ نمایش
  • حبیب نادری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی