بد شدم

آموزش طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مجلسی با روشی ساده

طرز تهیه شیر برنج , شیر برنج مجلسی , شیر برنج افغانی خوشمزه

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه شله زرد خوشمزه و مجلسی

مواد لازم شیر برنج

”  برنج :: 1 پیمانه (200گرم)  “

”  شیر :: 2 لیتر  “

”  گلاب :: ½ پیمانه  “

کرم کارامل , طرز تهیه کرم کارامل ساده , دستور کرم کارامل خانگی

طرز تهیه شیر برنج , شیر برنج مجلسی , شیر برنج افغانی خوشمزه

طرز تهیه شیر برنج

برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم. برنج را با مقداری آب حدود 2 تا 3 ساعت می گذاریم خیس بخورد تا زودتر پخته شود. پس از خیس خوردن، آب برنج را خالی می کنیم و برنج را با 2 لیوان آب می گذاریم بپزد تا نرم شود، بعد شیر را اضافه کرده، حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج به مدت طولانی بجوشد، به آرامی بپزد و غلیظ شود.

سپس گلاب را اضافه می کنیم و بعد از 2 تا 3 جوش در صورت تمایل خامه را به شیر برنج اضافه می کنیم و بی درنگ از روی اجاق گاز بر می داریم و در ظرف مورد نظر می کشیم و با شکر، شیره یا انواع مربا سرو می کنیم.

دسر پاناکوتا شکلاتی , طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی , دستور دسر پاناکوتا شکلاتی

شیر برنج

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۵/۰۳/۳۱
  • ۲۸۰ نمایش
  • حبیب نادری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی