آموزش طرز تهیه سوپ جو سفید مجلسی و خوشمزه با سس
جمعه, ۲۸ خرداد ۱۳۹۵، ۰۳:۰۷ ب.ظ
آموزش طرز تهیه سوپ جو سفید مجلسی و خوشمزه با سس
آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ جو سفید خوشمزه
مواد لازم سوپ جو سفید
«« جو پوست گرفته :: 100 گرم »»
«« آب گوشت :: 5 فنجان »»
«« هویج :: 1 عدد »»
«« خامه :: 30 گرم »»
«« سس سفید :: 1 فنجان »»
«« فلفل و نمک :: به میزان لازم »»
طرز تهیه سوپ جو سفید
بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت می گذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد و هویج رنده شده را اضافه می کنیم بعد از چند جوش که جو پخته شد سس سفید را داخل سوپ می ریزیم و می گذاریم سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود.
سوپ را در سوپخوری می ریزیم و خامه را روی آن می دهیم و در صورت تمایل کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سوپ خوشمزه برای 4 تا 6 نفر کافیست.
سوپ جو سفید