بد شدم

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

دسر پاناکوتا شکلاتی , طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی , دستور دسر پاناکوتا شکلاتی

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و مقوی

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

دسر پاناکوتا شکلاتی , طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی , دستور دسر پاناکوتا شکلاتی

مواد لازم برای دسر پاناکوتا شکلاتی

×× شیر :: دو و نیم پیمانه ××

×× خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته :: 200 گرم ××

×× وانیل :: ¼ چایخوری ××

×× پودر ژلاتین :: یک و نیم قاشق غذاخوری ××

×× شکر :: یک سوم پیمانه ××

×× شکلات تلخ :: 100 گرم ××

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

دسر پاناکوتا شکلاتی , طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی , دستور دسر پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود. مابقی شیر ، خامه (در صورتیکه از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید شکر را حذف کنید) و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شکلات رنده شده را اضافه کنید مواد را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا شکلات آب بشه و دسر قهوه ای رنگ بشه، وانیل و پودر ژلاتین را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. پاناکوتای آماده شده را در فنجان یا جام مورد نظر و یا در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا بسته شود، سپس به دلخواه همراه با سس شکلات ، سس یا پوره میوه تزیین و سرو نمائید.

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

دسر پاناکوتا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی