آموزش کامل طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه و مخصوص زمستانی با شیر
آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ ذرت شیری خوشمزه
مواد مورد نیاز برای سوپ ذرت
«« کره بی نمک :: 4 قاشق غذاخوری »»
«« پیاز سفید شیرین :: نصف پیمانه »»
«« ذرت تازه :: پیمانه »»
«« شکر :: نصف قاشق غذاخوری »»
«« شیر :: 2 الی 3 پیمانه »»
«« جوز هندی رنده شده :: ¼ قاشق چایخوری »»
طرز تهیه سوپ ذرت
برای تهیه سوپ ذرت ابتدا یک ماهیتابه متوسط را بر روی اجاق گاز قرار داده و شعله اجاق را بر روی حالت متوسط رو به کم تنظیم نمایید و اقدام به آب کردن کره نمایید. پیازهای خرد شده را بمدت 5-3 دقیقه در کره تفت دهید . پیازها نباید طلایی گردند. سه و نیم پیمانه ذرت را به پیازها اضافه نموده و مقداری نمک بر روی آن بپاشید. در این مرحله استفاده از ادویه ها ی خوب موجب مشخص شدن طعم ذرت می شود. ذرت ها را بمدت 7-5 دقیقه تفت دهید. حواستان باشد ذرت ها طلایی نگردد. حالا 1 قاشق غذا خوری شکر را به مخلوط ذرت و پیاز اضافه نمایید. در یک ماهی تابه متوسط دو پیمانه از شیر را ریخته و بر روی حرارت ملایم گذاره تا شیر گرم شود . مخلوط ذرت و پیاز تفت داده شده را به شیر گرم اضافه نمایید. مخلوط فوق را بر روی حرارت گذارده تا نم نم بجوش آید.
![]()
پس از پختن ذرت ها آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. پس از اینکه مخلوط فوق سرد شد آن را در مخلوط کن بریزید و پوره نمایید. پوره را از یک صافی سیمی ریز رد نمایید. مایع رد شده از صافی را در داخل ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید. جوز هندی را رنده نموده و به این مایه اضافه نمایید. برای به قوام آمدن سوپ 1 پیمانه شیر باقی مانده را گرم نموده و کم کم به سوپ اضافه نمایید تا به غلظتی که می خواهید برسد. کمی از سوپ را چشیده و میزان نمک آن را امتحان کنید و 1 قاشق شکر باقی مانده را اضافه نمایید. سوپ را در ظرفی که می خواهید سرو نمایید ریخته و رویش را با مقداری جوز هندی و نصف فنجان ذرت باقی مانده تزیین نمایید.
آموزش کامل طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه و مخصوص زمستانی با شیر
- ۰ نظر
- ۳۱ خرداد ۹۶ ، ۱۰:۳۶
- ۱۹۴ نمایش






























































